Contactgegevens:

Kom snel langs in onze winkel!

Heuvel 7
5341 CV Oss
Telefoon: +31412 724 840
e-mail: info@moodish.nl

Openingstijden:

zon- en maandag gesloten
dinsdag 10:00 tot 17:30 uur
woensdag 10:00 tot 17:30 uur
donderdag 10:00 tot 17:30
vrijdag 10:00 tot 17:30 uur
zaterdag 10:00 tot 17:00 uur

Algemene voorwaarden

LEVERTIJD

Artikelen die op dinsdag t/m zaterdag voor 16:00 uur zijn besteld, worden dezelfde dag verzonden. Je betaalt bij ons €4,50 aan verzendkosten. Gratis verzending vanaf €50,-

RETOUREN

Wanneer je iets hebt gekocht, maar de overeenkomst wilt ontbinden kan dit binnen 14 dagen. Deze bedenktermijn gaat in op de dag na ontvangst van het artikel. Het is van belang dat de items die je retour stuurt in de originele staat zijn, geen nare geuren bevatten en dat de kaartjes bevestigd zitten aan het item. Is dit niet het geval dan kunnen wij de items helaas niet retour nemen.In het pakketje zit een retourformulier, die je in kunt vullen en onderaan ons adres die je kunt gebruiken op je pakket. Mocht je een andere maat willen ontvangen, kun je dit ook op het retourformulier aangeven. Binnen 8 dagen retourneren wij het aankoopbedrag. Vermeld ook je IBAN op dit formulier zodat we de betaling in orde kunnen maken. De retourkosten zijn voor rekening van de klant. We adviseren om het pakketje aangetekend te retourneren zodat het traceerbaar is. Sale items mogen niet geretourneerd of geruild worden!

KLACHTEN/PROBLEMEN

Indien je klachten ondervind over je aangeschafte item(s), vragen wij je vriendelijk om telefonisch contact op te nemen met de winkel +31412-724840 (dinsdag t/m vrijdag van 10.00 uur tot 17.30 uur, en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Daarnaast kun je ook mailen naar info@moodish.nl

ARTIKEL NIET VOORRADIG

Mocht er onverhoopt een artikel die besteld is niet meer op voorraad zijn, laten wij dit z.s.m. telefonisch of via de mail weten. Je ontvangt in overleg een ander artikel/maat of krijgt uiteraard je aankoopbedrag z.s.m. terug.

Social media

Vragen?

Ik heb een bestelling geplaatst, maar geen track & trace ontvangen!

Dit klopt inderdaad, omdat wij ook een winkel zijn en bestellingen handmatig verwerken sturen wij de track & trace code niet naar je op. Uiteraard kun je deze opvragen via de mail of even bellen. Dan checken wij het voor je!

Kan ik een sale artikel retourneren?

Het is helaas niet mogelijk om sale artikelen te retourneren. Wij geven flinke korting tijdens sale! Wellicht kun je er iemand anders nog blij mee maken mocht het niet goed zitten!