Skip to main content

Contact

Contactgegevens

Kom snel langs in onze winkel!

Heuvel 7
5341 CV Oss
Telefoon: +31412 724 840
E-mail: info@moodish.nl

Openingstijden

Ma: Gesloten
Di: 10:00-17:00
Wo: 10:00-17:00
Do: 10:00-17:00
Vr: 10:00-17:00
Za: 10:00-17:00
Zo: Gesloten

Social media

Levertijd

Items die op werkdagen voor 16:30 besteld zijn worden dezelfde dag verzonden met PostNL. Je ontvangt nadat wij hem verstuurd hebben een Track & Trace code, zodat je precies weet wanneer je jouw pakketje kan verwachten. Meestal is dit al de volgende werkdag. Je betaalt bij ons €4,50 aan verzendkosten. Als de bestelling meer dan €50,- bedraagt zijn de verzendkosten gratis.

Retourneren of ruilen

Is je bestelling niet helemaal naar wens en wil je deze graag retour sturen? Geen probleem! Je kunt je bestelling tot 14 dagen na ontvangst retourneren. De antwoorden op de meest gestelde vragen m.b.t. retourneren staan hieronder.

Hoe kan ik iets terugsturen?
Vul het bijgeleverde retourformulier in. Onderaan staat ons adres die je op je pakket kunt plakken. Let op! Dit is geen vooruitbetaald retour label! We adviseren om het pakketje aangetekend te retourneren zodat het traceerbaar is. Stuur je pakketje terug naar: MOODish Heuvel 7 5341 CV Oss Nederland

Moet ik de kosten van mijn retour zelf betalen?
Ja, de kosten van een retourzending zijn voor eigen rekening. Het is wel mogelijk om de artikelen gratis te retourneren in onze winkel. Het bedrag wordt daarna direct teruggestort op je rekening.

Er is iets misgegaan met mijn bestelling, wat moet ik doen?
Neem even telefonisch contact op met de winkel. Geef aan wat er is misgegaan, zodat wij een passende oplossing aan kunnen bieden. Natuurlijk kun je ook mailen naar info@moodish.nl

Ik wil een item ruilen, kan dit?
Je kunt je gekochte items gratis bij ons ruilen in de winkel. Ben je niet in de gelegenheid om langs te komen, dan kun je het item retour sturen en op het retour formulier noteren welk item je er graag voor in de plaats wilt ontvangen. De kosten voor het retourneren zijn voor eigen rekening. De kosten die wij maken voor het opnieuw opsturen van een item zijn voor onze rekening.

Mogen Sale items geretourneerd worden?
Nee, de afgeprijsde artikelen mogen niet geretourneerd worden. Hier zit geen retourformulier bij. Deze zullen dan ook niet verwerkt worden. Artikelen die 20% korting of minder hebben i.v.m. een kortingscode tellen niet mee als Sale. Deze mogen wel geretourneerd worden.

Hoe snel ontvang ik mijn geld terug na retournering?
Wij streven ernaar om na ontvangst van je retour het geld binnen 2 werkdagen terug te storten.

Let op: Het is van belang dat de items die je retour stuurt in de originele staat zijn, geen nare geuren bevatten en dat de kaartjes bevestigd zitten aan het item. De retour gezonden producten zijn op eigen risico voor de klant.